Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Miért pont a Modern Mobil Group?

Ha Ön is szereti a megbízhatóságot, az alacsony árakat, és a segítőkész, azonnali ügyintézést, válasszon minket!

Cégünk egyedülállóan felkészült szakemberekkel, és széles márkaválasztékkal áll rendelkezésére a termékek/alkatrészek tekintetében. Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleinkre, és célunk a lehető legmagasabb színvonalú, leggyorsabb szolgáltatások nyújtása, partnereink igényeinek teljes körű, professzionális kielégítése.

Árainkat a folyamatosan változó igényeknek, valamint a piaci kínálatnak megfelelően alakítjuk, így biztosítva a lehető legkedvezőbb árakat vásárlóink számára.

Kiemelt figyelmet fordítunk a szerződéses partnereink iránt. A szerződött cég igényeihez igazított költséghatékony megoldásokat kínálunk. Munkatársaink személyre szabott árajánlatokkal, és egyedi finanszírozási lehetőségekkel is segítik a beszerzés költséghatékonyságát. Mindemellett lehetőséget kínálunk partnereinknek különböző, további céges kedvezmények igénybevételére egyaránt.

Megállapodás alapján lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára az utólagos számlázásra. Heti vagy havi rendszerességgel küldünk egy gyűjtőszámlát az előző időszakban szállítólevélen szereplő termékekről/alkatrészekről. Ezáltal megkönnyítjük partnerünk ügyintézését, továbbá a számláinak elkönyvelését. Természetesen lehetősége van folyamatosan nyomon követni megrendeléseit, illetve aktuális számlaegyenlegét.

Lehetőséget kínálunk a flottakezelésre. Rögzítheti hozzánk a flottájába tartozó gépjárműveinek adatait, és mi beraktározzuk a hozzájuk tartozó leggyakrabban szükséges alkatrészeket, hogy Önnek akár azonnal rendelkezésére tudjunk állni.